Fundația Cantacuzino Florești organizează luni, pe 29 aprilie, în a doua zi de Paști, de la ora 10.30, “Vânătoarea de Ouă”, un tip de eveniment tot mai des întâlnit și în țara noastră, în preajma Învierii, care de această dată derulat în pitorescul decor al Domeniului Cantacuzino.

Ajunsă la a doua ediție, “Vânătoare de ouă pe Domeniul Cantacuzino Floreşti” îi provoacă pe participanți să descopere ouăle de ciocolată realizate, în premieră, chiar de copiii din Florești, în Săptămâna Mare, în Atelierul de prăjituri.

“Aveţi prilejul să vă bucuraţi alături de cei mici, să descoperiţi  frumuseţea naturală a domeniului şi povestea întregului ansamblu cantacuzin. Accesul este gratuit doar vizitatorilor înzestraţi cu bună dispoziţie şi dragoste pentru frumos” este invitația transmisă de organizatori.

Evenimentul va avea loc luni, pe 29 aprilie, începând cu ora 10.30.

Articolul precedentVIDEO| Prelungirea contractului cu Veolia Energie, votată în Consiliul Local Ploiești
Articolul următorRisc însemnat de producere a avalanşelor în masivele Bucegi și Făgăraş
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.