Reprezentanții Primăriei Ploiești,dar și cei ai Consiliului Județean Prahova au fost somați de Veolia Energie în vederea finalizării negocierilor privind prelungirea contractului de furnizare agentului termic.

Astfel, într-o scrisoare transmisă celor două instituții, dar și reprezentanților Consiliului Local Ploiești, operatorul de termoficare precizează faptul că municipalitatea și executivul județean trebuie să decidă ”în regim de urgență modalitatea în care modul în care se vor derula discuțiile”.

”Vă rugăm să decideți în regim de urgență modul în care se vor derula discuțiile, astfel încât să putem ajunge/ nu ajunge la un acord până la data de 10 aprilie 2019.
Precizăm că aceste discuții exced prevederilor contractual și nu se substituie acțiunilor de întreprins conform calendarului anexat notificării nr. 19001565/04.03.2019, pe care revenim cu rugămintea de a-i da curs”, se arată scris în adresa emisă de Veolia Energie.

Vă reamintim faptul că în acest moment singura soluție pentru ca ploieștenii să nu rămână fără apă caldă și căldură o reprezintă prelungirea contractului cu actualul operator de termoficare. Acest lucru va presupune o majorare a tarifului la Gigacalorie, Veolia Energie solicitând implementarea tarifului de 404 lei/Gcal cu TVA inclus.

Articolul precedentCare este ultima zi de plată a impozitelor cu reducere la Ploiești!
Articolul următorDescoperire surprinzătoare a arheologilor la Strejnic, în judeţul Prahova