Viceprimar din Prahova, posibil complice la furturile din TIR-uri. Marfa, depozitată la liceul din Valea Călugărească. Polițiștii prahoveni au efectuat joi, 24 mai, 23 de percheziții într-un dosar penal care vizează furturi de mărfuri din TIR-uri. Suspecții sunt acuzați că furau mărfuri din TIR-uri care plecau de la depozitele unor supermarketuri și ar fi trebuit să ajungă la Carrefour, Lidl, Kaufland.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, la audieri a fost adus și fostul viceprimar al comunei Albești Paleologu, Marian Paraschiv. Se pare că acesta este cercetat ca urmare a faptului că deține mai multe magazine în care ulterior era vândută marfa furată din TIR-uri.

Oamenii legii au descins și la Colegiul Agricol din Valea Călugărească, unde cu complicitatea contabile școlii și a unei laborante hoții ar fi ascuns mare parte din marfa furată, într-o încăpere.

În urma perchezițiilor au fost reținute 10 persoane, care vor fi prezentate judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: ziarulincomod.ro si IJP Prahova

Articolul precedentDuminică, pe Hipodromul Ploiești, curse de galop, ponei şi „Premiul Constantin şi Elena”!
Articolul următorParchetul General: Se efectuează acte de urmărire penală faţă de suspecţii Negulescu şi Onea de la DNA Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.