Viceprimarul Cristian Ganea a criticat dur modul în care primarul Adrian Dobre a gestionat problema privind avaria care s-a produs la magistrala de apă potabilă care deservește 15% din suprafața Ploieștiului și care a pus în pericol sănătatea a peste 30.000 de ploieșteni.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, Ganea a susținut că edilul șef al orașului a reacționat târziu și că nu a luat măsuri.

”Primarul Adrian Dobre nu se dezminte nici în scandalul apei potabile.

Trezit din somnul dulce de duminică, liberalul Dobre reacționează, ca întotdeauna, cu întârziere. Luni după prânz, edilul a făcut niște declarații alambicate, bâlbâindu-se în stilul caracteristic și evitând să spună clar din ce cauză s-a ajuns la această situație.

Nu poți să ieși public și să afirmi că nu îți explici cum s-a produs avaria și că nici nu înțelegi de ce nu ai fost informat de reprezentanții Apa Nova sau de către cei ai DSP Prahova cu privire la această situație. Să spui că ai primit un simplu mesaj de la dispecerat și că ai convocat un comandament de urgență ca să afli ce s-a întâmplat când ploieștenii aveau de ore bună apă cu mâl la robinete este o dovadă de lipsă de profesionalism.

Oamenii aveau nevoie de o soluție pentru alimentarea cu apă, nu de comandamente de urgență făcute a posta fotografii pe rețelele de socializare.

Ploieștenii au nevoie de un primar care să le apere interesele, un primar care să aibă întotdeauna răspunsuri, de un primar care să nu reacționeze cu întârziere, de un primar pentru ploieșteni, nu de un primar adormit, uituc, închistat în interese obscure de partid.

Domnule primar Dobre, și totuși, cine îi despăgubește pe ploieștenii care nu au apă potabilă de atâtea zile”, a scris viceprimarul Cristian Ganea pe pagina personală de Facebook.

 

Articolul precedentAvocata tinerei din Ploiești care a căzut din autobuz, prin geam, va cere 1 milion de euro despăgubire de la TCE
Articolul următorContinuă scandalul pe Facebook între primarul Dobre și viceprimarul Ganea. Ce acuze își aduc liderii Primăriei Ploiești