Viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, a declarat război constructorilor care nu-și respectă sarcinile contractuale.

Edilul a reacționat dur  în urma unor verificări efectuate vineri asupra modului în care se desfășoară lucrările de schimbare a rețelei de gaze de pe strada Apelor din Ploiești,acolo unde a descoperit nenumărate nereguli pe șantier.

”  Este inadmisibil așa ceva și lipsă de respect față de ploieșteni! Constructorii trebuie să înțeleagă că nu-și pot face de cap în Ploiești și că nu accept să lucreze când vor ei și cum vor ei. Astăzi, pe strada Apelor, acolo unde au loc lucrări la rețeaua de gaze, nu am găsit decât mizerie, canalizare înfundată, o lucrare nesemnalizată și un șef de șantier dispărut! A venit momentul ca toți constructorii să devină responsabili și să îi respecte pe ploieșteni! Am solicitat Poliției Locale să se ia măsurile legale necesare. Totodată, i-am solicitat beneficiarului lucrării, cei de la DistriGaz, să se prezinte luni, la sediul Primăriei Ploiești, pentru a discuta despre modul în care se desfășoară lucrările pe strada Apelor”, ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Articolul precedentElevul și profesorul anului, premiați de Primăria Ploiești
Articolul următorPrimarul Dobre, atac dur la adresa președintelui PSD Prahova: Dai în topica lui Dăncilă şi-ţi răspunde metafizica lui Toader