Accident cu final tragic în cartierul Albert din Ploiești, are un final tragic. Victima, o femeie de 52 de ani, traversa șoseaua în diagonală, pe bicicletă, moment în care a fost lovită de un SUV Mercedes.

Conform IPJ Prahova, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 52 care circula din direcția Ploiesti către Câmpina, pe contrasens, a încercat să traverseze pe celălalt sens de mers, oblic, pe bicicletă, moment în care a fost acroșată de un auto care circula regulamentar.

Conducătorul auto a avut rezultat negativ la testarea cu etilotestul. Inițial s-a crezut că victima era pieton, accidentul fiind în apropierea trecerii.

Echipajul SAJ Prahova a încercat să resusciteze victima la locul accidentului, tranportând-o apoi la spital, unde nici echipele de la UPU nu au reușit minunea. Femeia avea traumarism cranio cerebral sever cu otoragie bilaterală, traumatism abdominal sever, traumatism de bazin, aflându-se în stop cardio respirator.

 

Articolul precedent11 urși alungați, în ultima săptămână, de jandarmi, din localități din Prahova
Articolul următorCum a vrut o şoferiţă din Prahova să scape de amendă
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.