Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa ACS Energeticianul, într-un meci din etapa a şasea a Ligii a II-a.

Derby-ul etapei a şasea din Liga a 2-a s-a încheiat cu o victorie fără drept de apel al lui Petrolul Ploieşti, în deplasare cu Energeticianul. Ghinga, Popescu şi Cazan au fost autorii golurilor în victoria cu 3-0.

Astfel ploieştenii s-au revanşat după două rezultate mai puţin bune. “Lupii” au fost învinşi în deplasare de Metaloglobus şi eliminaţi din Cupa României de Tunari. Pentru ei urmează restanţa cu Chindia Târgovişte, meci care va fi în direct, miercuri, 12 septembrie, de la 19:30

În urma acestui rezultat, Petrolul este pe locul 5 cu 10 puncte, dar cu un meci mai puţin, în timp ce Energeticianul ocupă locul 7, cu acelaşi număr de puncte.

 

Articolul precedentTeatrul “Toma Caragiu” Ploiești, pregătit pentru deschiderea celei de-a 69-a stagiuni
Articolul următorDoi turiști din București s-au întâlnit cu un urs pe Valea Coștilei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.