IJP Prahova a transmis imagini surprinse de camerele de filmare cu bărbatul care este suspectat că a jefuit, pe 17 ianuarie, o bijuterie din centrul Ploieștiului.

”La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat a pătruns într-o bijuterie din Ploiești, de unde, amenințând cele două vânzătoare cu o sabie, a reușit să sustragă 825 de grame de bijuterii din aur. Prejudiciul este estimat la peste 140.000 de lei.

Acesta avea fața acoperită cu o cagulă.

În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să obțină imagini surprinse de camere de luat vederi din proximitatea locului faptei, în care apare un bărbat a cărui identificare ar putea contribui la soluționarea cauzei.

Din datele obținute până în prezent, reies următoarele semnalmente ale acestuia: 1,70 – 1,75 metri înălțime, constituție robustă, ar avea în jur de 30-35 de ani, calviție și, așa cum se observă din imagini, avea barbă mare, neagră și purta, la acel moment, pantaloni tip camuflaj de culoare deschisă, geacă neagră, cu glugă și era încălțat cu bocanci (ghete) de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce ar putea conduce la identificarea bărbatului din imagini, sunt rugate să apeleze telefonic Poliția Municipiului Ploiești la numărul 0244.595.355 sau să trimită un mesaj pe adresa de e-mail [email protected]”, se arată scris într-un comunicat de presă emis de IJP Prahova.

Articolul precedentPenitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul Nou recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ proprii
Articolul următorVIDEO| Percheziții la hoții de lemne din Prahova. Cinci persoane sunt audiate