Peste 400 de pompieri au demarat, sâmbătă dimineață, cea mai  amplă operațiune de căutare a unei persoane dispărute organizată în Prahova.

Salvatorii încearcă să găsească băiețelul luat de viitură pe 31 mai, la Sângeru. Atunci, alți trei micuți, frații lui Iacov, băiețelul căutat cu disperate de pompieri, au pierit în apele învolburate.

Căutările băiețelului au continuat zilnic, dar din nefericire, fără niciun rezultat.

Acțiunea ISU Prahova a demarat sâmbătă, la primele ore ale dimineții, iar  426 de pompieriau fost mobilizați pentru găsirea băiețelului.

Punctul de întâlnire, potrivit ISU Prahova, a fost la Apostolache.

„Căutările vor fi concentrate între Sângeru și Urlați, pe ambele maluri ale râului Cricovul Sărat, a precizat ISU Prahova.

La operațiuni este folosit și câinele de căutare. Salvatorii au reușit să găsească salteaua pe care stăteau copiii în momentul în care viitura le-a luat cu totul căsuța în care locuiau.

FOTO si VIDEO ISU Prahova

Articolul precedentSalvatorii băiatului de 15 ani de la Tinosu, doi polițiști de la Secția 7 Cocorăștii Colț
Articolul următorAccident la Poienarii Burchii. Doi copii și un adult au ajuns la spital!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.