Scandal monstru în ședința de joi a Consiliului Local Ploiești între primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea!

Tensiunile au fost amplificate între cei doi edili  după ce consilierul local PNL, Gheorghe Popa, a abordat subiectul  referitor la lucrările de consolidare a versantului de pe strada Andrei Mureșanu, în dreptul blocurilor R1 și R2,  acuzându-l pe Ganea că nu s-ar fi ocupat de rezolvarea acestei probleme, ceea ce l-a scos din minți pe viceprimar.

”Dumneavoastră și domnul primar ați dat lucrarea cu încredințare directă unei firme!”,  i-a spus  viceprimarul Ganea consilierului liberal, moment în care edilul a  împietrit, moment urmat de încercarea de a-I lua niște documente pe care viceprimarul le avea în față (vezi video).

”Ia mâna de pe documentele mele”, s-a rostit viceprimarul Cristian Ganea către primarul Adrian Dobre

Vă reamintim faptul că în zonă respectivă este vorba despre surparea terenului de sub șosea, aspect care pune în pericol nu doar strada, ci și blocurile din zonă. Problema a degenerat după ce constructorul a abandonat lucrarea.

Articolul precedentAu fost semnate trei contracte, în valoare de 6,5 milioane de lei, pentru furnizarea de aparatură medicală la SJU Ploiești
Articolul următorUn cioban din Măneciu a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu un cuțit. Oamenii legii, pe urmele agresorului