Chiar dacă suntem în luna aprilie, la peste 2.000 de metri, a început să ningă. Din cauza condițiilor meteo reduse, vizibilitatea pe platoul Bucegi este redusă.

 

În Prahova, până pe 15 aprilie, este valabilă o informare meteo de ploi moderate. La munte, pe platoul Bucegi, încă de ieri seară a început să ningă.

La munte, se vor înregistra precipitații sub formă de ninsoare și sâmbătă, la altitudini de peste 2000 de metri, iar la altitudini de sub 1700 de metri vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Salvamontiștii au anunțat că traseele montane sunt închise

„Ninge slab la Cota 2000, unde se înregistrează 0 grade și vântul moderat. Este ceață și vizibilitate redusă. Gondola Carp începe programul cu public la ora 09:30 și funcționează până la ora 17:30”, au anunțat sâmbătă dimineață reprezentanții Gondolei Sinaia.

“Pârtiile din Valea Soarelui sunt amenajate. La fel și cele din Valea Dorului, care prezintă unele zone cu strat subțire de zăpadă și ruperi de pantă. A mai nins peste noapte, dar, atenție, este zăpadă de primăvară care, la primele ore ale dimineții este înghețată și în jurul prânzului devine moale. Adaptați viteza în funcție de condiția fizică și gradul dumneavoastră de pregătire!”, au mai anuntat reprezentantii Gondolei

Sursa-video – Facebook – Gondola Sinaia

 https://www.facebook.com/telegondolasinaia/videos/405708826887255/?v=405708826887255

Articolul precedentVIDEO Autobuzele teoretic noi de la Ploieşti- maşini de fum!
Articolul următorAu reînceput cursele pe Hipodromul Ploiești! Armăsarul Bădie VF, primul performer al sezonului 2019!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.