Polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat șase percheziții luni, 21 ianuarie, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. 5 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 21 ianuarie, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat șase percheziții, în Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada noiembrie – decembrie 2018, cei în cauză ar fi pătruns în diverse societăți comerciale din Ploiești și din zona limitrofă municipiului, de unde ar fi sustras diverse bunuri și bani.

Bunurile respective erau ulterior comercializate către diverse persoane.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea furturilor și bunuri susceptibile a proveni din comiterea acestora.

Cinci persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei.

La percheziții au participat și jandarmi.

Articolul precedentTraian Băsescu, reacție la acuzele lui Victor Ponta pe tema autostrăzii Comarnic-Brașov:Viorel, „neputinciosul guraliv” constructorul de autostrăzi!
Articolul următorȘoferul unui autobuz prins băut la volan pe DN1, la Românești