Poliţiştii ploieşteni au destructurat o grupare implicată în traficul internațional de droguri de risc (cannabis), grupare care acționa în județul Prahova

Conform unui comunicat de presă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au investigat, în cursul lunii noiembrie 2019, activitățile infracționale ale unei grupări implicate în traficul internațional de droguri de risc (cannabis)

„Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi introdus în țară cantități importante de cannabis, procurate din Spania. Ulterior, drogurile ar fi fost comercializate către diferite persoane, de pe raza județului Prahova, a anunțat IPJ Prahova, care a precizat că, la data de 21 noiembrie, „polițiștii din cadrul B.C.C.O. Ploieşti și D.I.I.C.O.T. au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a membrilor grupării, ulterior fiind efectuate două percheziții domiciliare, la locuințele acestora”.

Polițiștii au ridicat aproximativ 4 kg de cannabis și sumele de 2.550 de euro și 2.000 de lei.

„După finalizarea audierilor, față de doi membri ai grupării a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 22 noiembrie a.c., Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”, a mai precizat IPJ Prahova.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul B.C.C.O. Alba-Iulia și al Grupării de Jandarmi Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

” frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Articolul precedentPieton accidentat grav pe podul de la Berceni
Articolul următorCirculația pe Bd. Carol I, din Câmpina, închisă timp de două săptămâni
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.