Polițiștii Secției nr. 4 Ploiești au făcut, marți dimineață, trei percheziții în municipiu, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. Trei persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 12 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 4 din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au desfășurat o razie în zona de competență.

În cadrul acțiunii, au efectuat 3 percheziții la locuințele unor ploieșteni bănuiți de furturi din societăți comerciale.

Din cercetări au rezultat indicii că, în cursul lunii mai 2018, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale din municipiu, de unde ar fi sustras diverse bunuri (generator electric, bormașini și alte unelte electrice).

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 4.000 de lei. 3 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

De la domiciliul acestora, au fost ridicate diverse bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională (o drujbă și unelte electrice).

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. La acțiune au participat și jandarmi.

Articolul precedentTrafic restricționat pe DN1, în Prahova mai bine de șase ore. Două TIR-uri s-au ciocnit
Articolul următorTIR încărcat cu bere, implicat într-un accident rutier în zona localității Cheia
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.