Președintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat de Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Ploiești.

Paleologu a susținut faptul că Iohannis nu are legătură cu liberalismul și că actualul președinte a fost ”ceva gen păcănele”.

” Iohannis nu are legătură cu liberalismul. Iohannis a fost un import conjunctural, a fost o lipeală, a fost ceva gen păcănele și au câștigat. Au jucat la poker, la ruletă și a ieșit. Partea proastă e că e rău când câștigi la ruletă de fapt. Să te ferească Dumnezeu de câștig  rapid, pentru că după aia te potcovești cu câștigul respectiv. Eu cred că Iohannis nu a fost deloc bun pentru PNL pentru că nu i-a adus nicio zi la guvernare. I-a făcut să piardă în 2016 și el nu are legătură cu liberalismul” , a susținut Paleologu.

De criticile candidatului PMP la alegerile prezidențiale nu a scăpat nici contracandidatul său din partea USR-PLUS, Dan Barna.

”Dan Barna nu are o identitate ideologică asumată.Întrebați-l și pe el. Nu prea știe ce să răspundă. El spune că e dincolo de ideologii, că e un fel de Macron a la roumains. Eu nu cred în genul astă de discurs”, a susținut Theodor Paleologu.

Declarația integrală o puteți urmări în materialul video de mai jos:

Articolul precedentMeciul România – Malta, în pericol de a nu se disputa la Ploiești! Stadionul ”Ilie Oană”ar putea rămâne în beznă
Articolul următorDin nou probleme cu gazonul pe stadionul Ilie Oană