„Viitorul Europei – securitatea pe primul loc” este numele prelegerii susținute de fostul președinte Traian Basescu la Universitatea din Ploiești.

Băsescu le-a vorbit studenților despre Uniunea Europeană, explicându-le tinerilor despre mecanismele de funcționare ale instituțiilor europene.

La final, unul dintre studenții prezenți în sală l-a întrebat pe fostul președinte care este părerea sa despre readucerea rezervei de aur a României în țară.

Traian Băsescu a explicat că este bine să aducem aurul în țară, dar că l-a fel de bine este să-l păstrăm în Anglia deoarece “de acolo nu-l fură nimeni”. Băsescu a mai spus că nu crede în ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și a spus despre Teresa May că este “Dăncilă a englezilor”

 

Articolul precedentAcțiune a Poliției Rutiere Prahova, la Păulești și Blejoi
Articolul următorTraian Băsescu, la Ploiești: România nu este un stat suveran pe teme de justiție.Trebuie sa respecte reglementările UE | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.