Alertă vineri noaptea la Câmpina după ce o persoană a semnalat faptul că în zona autogării din localitate este un urs. Animalul a fost tranchilizat și transportat în Munții Baiului, după o acțiune care a durat aproximativ patru ore.

Jandarmeria Prahova anunță că în data de 31.08.2018 în jurul orelor 23.50 in municipiul Campina a fost semnalata prezenta unui urs in zona autogarii din localitat. Speriat anumalul s-a,refugiat în curtea unei societăți comerciale din zonă.

La fata locului s-au deplasat echipaje de jandarmi impreuna cu lucratori de la politia nationala, politisti locali si lucratori din cadrul AJVPS Campina.cu sprijinul personalului veterinar din cadrul Gradinii Zoologice Bucov ursul a tranchilizat , acesta fiind ulterior transportat in muntii Baiului.Actiunea s a incheiet in jurul orelor 03.00

SURSA VIDEO Jandarmeria Prahova

Articolul precedent5000 de euro, donație de la un fost pacient pentru un spital din Ploiești
Articolul următorO echipă de fotbal-simbol al Prahovei a renăscut din cenușă
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.