Vouchere de vacanță pentru angajații Prefecturii Prahova. Funcționarii publici din Prefectura Prahova vor primi  vouchere de vacanță în anul 2018. De facilitate vor beneficia și angajații de la Serviciul Pașapoarte și cei de la Înmatriculări și Permise.

Cei 95 de salariați ai Prefecturii Prahova (inclusiv cei de la Pașapoarte și Înmatriculări Auto) vor primi câte un voucher în valoare de 1.450 de lei.

Vouchere de vacanță pentru angajații Prefecturii Prahova. De facilitate nu vor beneficia toți funcționarii publici din Prahova.

La Consiliul Județean, aleșii au decis  acordarea de vouchere de vacanță numai angajaților din instituțiile de cultură (muzee și Centrul Județean de Cultură). Funcționarii publici din Consiliul Județean nu vor primi tichetele deoarece la începutul anului  a fost aprobată o grilă maximă de salarizare.

Vouchere de vacanță pentru angajații Prefecturii Prahova. Nici angajații Primăriei Ploiești nu vor primi voucherele de vacanță. Excepție fac și aici angajații instituțiilor de cultură, ale căror salarii nu au fost majorate comforn Legii Salarizării Unitare, fiind în situația de a avea salarii mult mai mici decât cele ale muncitorilor necalificați din Primărie sau din Consiliul Județean.

 

Articolul precedentIJP Prahova cercetează un fotbalist al Astrei, acuzat că a furat banii colegilor din vestiar
Articolul următorDouă fetițe din Ploiești, în finala de la Mamaia Copiilor
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.