Cei care vor să devină pompieri se pot înscrie la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă din Boldești.

Termenul limită pentru înscriere este vineri, 15 noiembri.

“ATENȚIE! Mai sunt patru zile.

Dacă îți place să ajuți și ești o persoană dinamică, vino alături de noi!

Sunt 300 de locuri scoase la concurs, iar durata studiilor este februarie-decembrie 2020. Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice și proba de verificare a cunoștințelor sunt organizate în perioada 10-23 ianuarie 2020, conform graficelor stabilite de către Școala de Pompieri Boldești.

Pentru detalii suplimentare, accesați http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm…”, este mesajul postat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova pe pagina de facebook.

Articolul precedentBogdan Toader, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis: Crede că alegerile sunt deja jucate. De aceea refuză dezbaterea!
Articolul următorLicitație pentru un teren în mijlocul Ploieștiului. Primăria vrea să transforme zona într-una de promenadă
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.