O nouă formă de monetizare a serviciului de comunicații WhatsApp va aduce serie de facilităţi, disponibile doar celor care vor plăti un abonament lunar.

Momentan au fost identificare trei funcţii suplimentare care vor fi disponibile în cadrul abonamentului. Nu este exclus să apară şi alte opţiuni să fie adăugate înainte de lansarea oficială sau chiar după aceea.

Plătitorii vor avea acces la un link personalizabil pentru propriul profil, link ca poate fi modificat o dată la fiecare trei luni. Reprezintă o modalitate mai facilă de contactare a unei firme decât după numărul de telefon.

Versiunea Premium va permite conectarea simultană a până la 10 dispozitive la aceeaşi cont. Limita actuală pentru toţi utilizatorii este de 4 dispozitive conectate simultan. 

Plătitorii vor putea să realizeze apeluri video cu până la 32 de participanţi. Se cunoştea faptul că WhatsApp testează conferinţele video criptate cu până la 32 de participanţi, însă nu se ştia că acestea vor fi disponibile doar pe bază de abonament.

Din funcţiile pe care compania a ales să le includă în abonament, se pare că WhatsApp Premium se va adresa companiilor. Acestea vor beneficia de funcţii care le vor permite să efectueze operaţiuni de comerţ prin intermediul serviciului deţinut de Meta.

Articolul precedentNOI ACUZAȚII ULUITOARE la adresa medicului de la Polizu! Avocat: Se prefigurează alte două cazuri – detalii ȘOCANTE
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET