Cinci comune prahovene sunt pe lista celor 1780 de localităţi din Europa care vor primi câte un voucher de 15.000 de euro de la Comisia Europeană pentru a cumpăra și instala echipamente Wi-Fi (puncte de acces fără fir) în locuri precum bibliotecile, muzeele, parcurile sau piețele publice. În total, 142 de localităţi din România vor benefiacia de această facilitate.

Beneficiarii au fost selectați în urma celei de-a treia runde de înscrieri în programul WiFi4EU, derulate în luna septembrie, pentru care suma disponibilă a fost de 26,7 milioane de euro.

Localitățile beneficiare au fost selectate din peste 11.000 care au depus cereri, la nivelul UE.

Cele 1.780 de administrații locale declarate câștigătoare în această rundă completează lista cu 6.200 de beneficiari selectați în etapele anterioare.

În Prahova au fost declarate câștigătoare, în această etapă, localitățile Cocorăștii Mislii, Sângeru, Starchiojd, Bălțești și Târgșoru Vechi.

În primele două etape au fost selectate, ca beneficiari, din Prahova, localitățile Bucov, Fântânele, Mizil, Ariceștii-Rahtivani, Berceni, Drajna, Dumbrava, Câmpina, Azuga, Băicoi și Sinaia.

Articolul precedentAccident în lanț, vineri dimineață, în centrul Ploieștiului
Articolul următorMinora din Deva, dispărută în drum spre Ploieşti, a fost găsită!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.