Acasă Administratie Zilele Ploieștiului închide mai multe străzi din municipiu și deviază traseele TCE

Zilele Ploieștiului închide mai multe străzi din municipiu și deviază traseele TCE

trasee deviate
autobuz

Primăria Municipiului Ploieşti, prin S.C. Transport Călători Express Ploieşti, informează cetăţenii că, având în vedere evenimentul “Copilăria inundă Bătrânul Bulevard”, care se va desfăşura în data de 1 iunie 2018, pe Bulevardul Independenţei, se va întrerupe circulaţia autovehiculelor pe artera respectivă, pe tronsonul de la statuia Radu Stanian până la Gara de Sud .

În consecinţă, mijloacele de transport în comun vor circula pe sensul din Centru spre Sud, pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică. Pe sensul spre Centru, se va circula pe strada Democraţiei, autobuzele urmând să oprească în staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie.

Traseele de troleibuze 44 şi 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

Facem precizarea că, devierea traseelor poate suferi modificări, în funcţie de indicaţiile agenţilor Poliţiei Rutiere aflaţi la faţa locului.

De asemenea Primăria Municipiului Ploieşti, prin S.C. Transport Călători Express Ploieşti, informează cetăţenii că, având în vedere evenimentul “Ploieşti – Magie, Feerie şi Poveşti”, ce se va desfăşura în data de 2 iunie 2018, se va întrerupe circulaţia rutieră, în intervalul orar 7.00-14.00, pe străzile Erou Călin Cătălin şi Emile Zola, până la intersecţia cu strada General Vasile Milea.

Întreruperea şi revenirea circulaţiei rutiere se va face la indicaţiile organelor de Poliţie şi Jandarmerie aflate în zonă, în funcţie de evoluţia desfăşurării evenimentului.

Traseele 5, 7 şi 22 sau 22b vor circula cu parcurs ocolitor, pe ambele sensuri de circulaţie, astfel: str. Emile Zola, str. G-ral Vasile Milea, B-dul Republicii şi str. C.D. Gherea, iar ulterior ruta cunoscută. Staţiile acestor trasee rămân nemodificate.

Articolul precedentNoi pași pentru demararea lucrărilor la Platoul Halelor Centrale din Ploiești! Viceprimarul Pană cere sprijinul Guvernului
Articolul următorFOTO Au început Zilele Ploieștiului 2018
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.