26 de oi și trei cai au pierit în două accidente rutiere petrecute pe șosele din Prahova, vineri dimineața.

Primul accident a avut loc în jurul orei 2 dimineața, între localitățile Bălțești și Măgurele. Șoferul unui Audi A4 a lovit un cal, lăsat nesupravegheat pe partea carosabilă. După impact, mașina a ajuns pe câmp, lovind alți doi cai. Animalele au murit pe loc, dar, din nefericire, șoferul, în vârstă de 23 de ani, a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Cel de al doilea accident a avut loc pe DN1, pe raza localității Păulești, în jurul orei 4.30. Șoferul unei dubițe, în vârstă de 23 de ani, nu a observat la timp faptul că pe carosabil a pătruns o turmă de oi, lovindu-le în plin.

26 de animale au murit pe loc, altele fiind rănite. Ciobanul a fost amendat cu suma de 100 de lei, pentru că nu a supravegheat turma ajunsă pe carosabil.

Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, subcomisar Marian Popescu, cei doi șoferi aveau alcoolemie 0.

Articolul precedentLaurențiu Marinescu se întoarce la FC Petrolul Ploiești
Articolul următorElevii ploieșteni cu 10 la BAC și la Evaluarea Națională, premiați de CL Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.