Un urs a ajuns, joi seară, pe DN1. Incidentul a avut loc la Cornu, în Prahova. Animalul a fost acroșat de două autoturisme înainte de a fugi în pădure.

“În jurul orei 19:30, pe DN1- Cornu-KM 99+800, pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă și a fost acroșat de un autoturism. Ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroșat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploiești-Brașov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, rezultatele au fost negative. Ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat.

La acest moment, polițiștii asigură zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât și în vederea protejării cetățenilor.

La fața locului se deplasează reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Prahova pentru verificarea stării animalului”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIubitul Elenei Udrea, mesaj în exclusivitate la “Culisele Statului Paralel”. Ce i-a transmis partenerei
Articolul următorConcediu de până la 45 de zile pentru îngrijirea pacienților oncologici