Șoferul de 43 de ani, din Dâmbovița, care și-a pierdut viața în accidentul de duminică, de la Poienarii Burchii, este un bărbat din comuna Cornești care vineri fusese reclamat pentru viol. Poliția a fost alertată de o femeie din Ploiești, iar victima ar fi o adolescentă de 13 ani.

“La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați de către o femeie, din Ploiești cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a fost violată.

În urma celor sesizate, s-a constituit o echipă complexă de cercetare pentru efectuarea de investigații, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de la lângă Judecătoria Târgoviște.

În urma sesizării, victima a fost condusă la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița, pentru investigații de specialitate.

Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din comuna Cornești, dar care s-ar fi sustras cercetărilor, fiind căutat de polițiști pentru desfășurarea activităților prevăzute de Codul de procedură penală.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a anunțat IJP Dâmbovița în cursul zilei de duminică, la câteva ore după accidentul mortal din Prahova.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că acesta era căutat de Poliție, după ce transmisese familiei, printr-un mesaj, că ar intenționa să-și pună capăt zilelor.

În același accident și-a mai pierdut viața un tânăr de 23 de ani, iar un altul de 20 de ani, a fost rănit grav.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentVIDEO – Din ce sunt făcuți crenvurștii. Imagini scăpate dintr-o fabrică s-au viralizat pe internet – Mai mănânci așa ceva?
Articolul următorA început Evaluarea Națională: proba la Limba și literatura Română, susținută de absolvenții claselor a VIII-a