Accident  grav miercuri dimineață pe DN1, în  județul Prahova. Doi bărbaţi au fost răniţi, după ce un camion şi o dubiţă s-au ciocnit. Unul dintre răniţi, în vârstă de 37 de ani, a fost descarcerat, fiind transportat la spital în timp ce i se fac manevre de resuscitare.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în zona localităţii Floreşti din judeţul Prahova, fiind implicate un camion şi o dubiţă. La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă (cu medic).

La sosirea echipajelor, a fost găsit un bărbat încarcerat, el fiind scos şi predat în stare de inconştienţă către echipajul ambulanței de terapie intensivă mobilă.

Potrivit ISU Prahova, este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat în stop cardio-respirator.Victima a fost transportată, în curs de resuscitare, la UPU Ploiesti.

Cealaltă persoană rănită în accident este tot un bărbat. Aesta are 31 de ani și a fost transportat tot la UPU Ploieşti conştient şi politraumatiza, conform informațiilor furnizate bde cie de la ISU.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAvertisment extrem: urmează fenomenul La Nina – inversiune termică și URAGANE
Articolul următorHoroscop miercuri, 5 iunie. Zi norocoasă pentru 4 zodii. Astrele le deschid noi oportunități