Astra Giurgiu și Viitorul Constanța vor juca finala Cupei României, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, începând cu ora 20.00.

Dintre cele două formații care vor juca în finala Cupei României din sezonul 2018 – 2019, Astra Giurgiu este singura care a câștigat trofeul în ediția 2013 – 2014, iar acela a fost primul trofeu din istoria clubului deținut de Ioan Niculae. Giurgiuvenii s-au impus în fața celor de la FCSB, scor 0-0 (4-2 după loviturile de la 11 metri).

De partea cealaltă, FC Viitorul Constanța a câștigat titlul în sezonul 2016 – 2017, dar echipa lui Gică Hagi nu a reușit niciodată să ducă trofeul Cupei României la Ovidiu. Pentru a ajunge în ultimul act, FC Viitorul a trecut de Universitatea Craiova, Hermannstadt, Poli Iași și Concordia Chiajna.

Astra și Viitorul s-au întâlnit de patru ori în acest sezon, de trei ori impunându-se echipa lui Hagi.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Radu Petrescu, ajutat de Mircea Orbuleţ şi Marius Nicoară

Formația care va reuși să câștige finala Cupei României va încasa de la Federația Română de Fotbal nu mai puțin de 265.000 de euro. De partea cealaltă, suma pentru finalistă este mult mai mică. Echipa care va pierde meciul de pe stadionul “Ilie Oană” va lua 75.000 de euro.

Articolul precedentFOTO Accident, sâmbătă dimineața, la Găgeni, pe DJ102
Articolul următorAlegeri Europarlamentare 2019: Prezența la vot în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.