Patru incendii izbucnite în localitățile Boldești Scăeni,Valea Călugărească, Râfov și Boldești Grădiștea au fost stinse, miercuri, de pompierii prahoveni.

Conform unui comunicat al ISU Prahova, miercuri, in jurul orei 16:51 a avut loc un incendiu la o casa particulara din localitatea Boldesti Scaieni. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 3 mp. Incendiul a izbucnit din cauza unui cos de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile.

La Valea Călugărească a izbucnit un incendiu de vegetație uscata, la o suprafata de aproximativ 5000 mp. Incendiul a izbucnit din cauza igienizării terenurilor fără respectarea normelor de apărare.

In comuna Rafov, la ora 18.40 a izbucnit un incendiu care a cuprins mai multe resturi menajere și materiale de construcții de la o societate comercială. La locul evenimentului au fost mobilizate 3 autospeciale de lucru cu apa si spuma. In urma incendiului au fost afectate resturi menajere, 150 placi de osb, 30 de baxuri de polistiren și policarbonat pe o suprafata de aproximativ 50 mp. Incendiul a izbucnit din cauza igienizării terenului fără respectarea normelor de prevenire a incendiilor.

In comuna Boldesti Grădiștea a izbucnit un incendiu la o anexa gospodareasca. La locul evenimentului au fost mobilizate 3 echipaje de stingere cu 15 pompieri. In urma incendiului au ars 15 tine plante furajere, 8 mp de anexa gospodareasca și 100 kg de cereale. Incendiul a izbucnit din cauza fumatului in locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Articolul precedentKlaus Iohannis explică cum a ajuns să o numească pe Viorica Dăncilă premier: „Nu am știut că este așa”
Articolul următorPercheziții într-un dosar de furt comis în fața unui hotel din Sinai
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.