O şoferiţă care avea permis de conducere de mai puţin de o lună şi pasagera din dreapta au fost la un pas să îşi piardă viaţa în urma unui accident feroviar produs  la trecerea la nivel cu calea ferată (fără barieră) din comuna prahoveană Măneciu, sat Gheaba.

Conform IJP Prahova,  o tânără în vârstă de 24 de ani, cu permis de conducere din luna decembrie 2019, care conducea un autoturism, ar fi ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, unde, auzind zgomotul trenului și coroborat cu lipsa experienței în conducere, nu ar fi introdus autovehiculul într-o treaptă de viteză, acesta ajungând pe șine.

Tânăra, cât și pasagera de pe locul din dreapta s-au evacuat înainte ca trenul să acroșeze autoturismul.

Trenul circula pe relația Ploiești-Măneciu. Nu au fost înregistrate întârzieri în urma impactului.

Ambele mijloace de transport au suferit avarii.

Polițiștii reamintesc participanților la trafic faptul că respectarea indicatoarelor și asigurarea temeinică la traversarea trecerii la nivel cu calea ferată pot face diferența dintre un drum liniștit și o tragedie.

Articolul precedentAstăzi, fenomen rar! Se poate vedea și în România!
Articolul următorAlegeri anticipate, concomitent sau în apropierea alegerilor locale din luna mai
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.