Ieri dimineaţă, în jurul orei 8, poliţiştii prahoveni au fost alertaţi că pe DN1 – Centura de Vest a Ploieştiului – a avut loc un acident rutier în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară cu remorcă.
Circumstanţele producerii evenimentului rutier au fost explicate de către reprezentanţii IPJ Prahova astfel: ” Din cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa la volanul unui microbuz pe Centura de Vest, din direcția București către Brașov, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă care se afla staţionat pe banda întâi. În microbuz nu se aflau pasageri.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 48 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. (…).

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință”.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCeață densă în aproape toată țara, inclusiv în București, luni dimineață
Articolul următor3.240 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV, în România. Incidența infectărilor din fiecare județ