Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe raza stațiunii Sinaia. Un bărbat din Ilfov a fost reținut după ce, în aceeași noapte, a fost depistat de două ori la volan, în ciuda faptului că nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat din județul Ilfov, care circula pe DN1, în localitatea Sinaia.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept”, a precizat IPJ Prahova.

La scurt timp, în jurul orei 03.00, bărbatul a fost oprit din nou în trafic de către polițiștii stațiunii, deși i-a fost adus la cunoștință faptul că nu mai are dreptul de a conduce.

„În urma administrării probatoriului, față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a precizat IPJ Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentSituație revoltătoare: Sute de mii de români așteaptă DEGEABA vaccinarea împotriva COVID019 – Centre de vaccinare DOAR pe hârtie
Articolul următorAmatori de off-road, amendați de jandarmii prahoveni