Imagini cu o urmărire care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe străzile din Ploiești, au apărut în urmă cu puțin timp în spațiul public.

Cazul se află și în atenția Poliției, care a oferit primele informații despre evenimentul de azi-noapte, dezvăluind că o persoană vizată de cercetări conducea deși se afla sub influența alcoolului și nu avea permis. Mai mult, la un moment dat, cineva ar fi scos pistolul pe geamul uneia dintre mașinile implicate.

Înregistrarea începe pe str. Democrației, un taxi urmărind, de aproape, o mașină argintie care se îndrepta spre Sud. Autovehiculele urcă podul spre Bariera București și își continuă cursa până la prima intersecție, unde mașina argintie provoacă un accident rutier, iar taximetristul intră pe contrasens în sensul giratoriu.

Totul a fost filmat, din spate, dintr-o a treia mașină. Unul dintre martori strigă că o persoană ar fi scos pistolul pe geam.

Comunicatul IJP Prahova, despre urmărirea din Ploiești:

“În noaptea de 18/19 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul Bucureşti din municipiul Ploiești, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că unul dintre conducătorii auto implicați avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, și mai mult, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

De asemenea, în cursul acestei zile, verificările au fost extinse cu privire la posibilitatea comiterii unor abateri la regimul armelor și munițiilor”.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBilanț coronavirus – 19 august – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore
Articolul următorCe încredere mai au românii în premier după scandalurile în care este implicat – Sondaj INSOMAR