Un copil de 10 ani a fost urmărit de un bărbat din Plopeni și soția acestuia. La un moment dat, individul l-ar fi și pălmuit pe copil, pentru că i-ar fi deranjat nevasta. Prahoveanul a ajuns în arest.

“În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.10, polițiștii Orașului Plopeni au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost lovit de către un bărbat necunoscut.

Din cercetări a reieșit faptul că minorul, în vârstă de 10 ani, în timp ce se plimba cu bicicleta pe trotuarul unei străzi din oraș, la un moment dat s-ar fi întâlnit cu o femeie, care s-a arătat deranjată de acest lucru.

La distanță de câțiva metri de această persoană se afla soțul acesteia care, împreună cu ea, s-a urcat într-un autoturism și a plecat spre minor”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Anchetatorii propun arestarea preventivă a bărbatului

Polițiștii spun că “bărbatul aflat la volan a coborât și i-ar fi dat două palme peste față minorului, moment în care acesta și-a pierdut echilibrul și a căzut pe spate, lovindu-se în zona antebrațului stâng,  ulterior fiind condus la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”.

Oamenii legii l-au identificat pe șofer ca fiind un bărbat de 51 de ani, din orașul Plopeni.

“În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore”, mai precizează IJP Prahova, menționând că anchetatorii propun ca față de individ să fie luată măsura arestării preventive.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 30 octombrie 2021
Articolul următorUrșii au ajuns și în localități din Prahova unde nu au mai fost văzuți demult- VIDEO