Trei bărbaţi din Prahova au fost reţinuţi de Poliţie, pentru furt calificat, fiind suspectaţi că au furat motorină din utilajele care lucrau la un proiect european de modernizare a trei drumuri din sud-estul judeţului, în timp ce acestea erau parcate pe marginea DJ 102K.

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă noapte, de către o persoană din Fântânele. Suspecţii au fost prinşi după ce ar fi furat aproximativ 100 de kilograme de combustibil, potrivit informaţiilor transmise de Poliţia Prahova.

Cei trei bărbaţi ar fi furat motorină din utilajele parcate

“La data de 7 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Fântânele, cu privire la faptul că, mai multe persoane sustrag combustibil din utilajele folosite pentru reabilitarea DJ 102 K, care erau parcate la ieșire din comună și aparțineau unei societăți comerciale din comuna Mănești. În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea persoanelor bănuite, în timp ce se deplasau cu autoturismul, pe raza comunei Ceptura. Polițiștii au stabilit identitatea persoanelor, ca fiind trei bărbați cu vârstele de 32, 51 și respectiv 67 de ani”, a anunţat IPJ Prahova, într-un comunicat transmis duminică.

“În urma controlului autoturismului, în portbagajul acestuia au fost descoperite 5 recipiente din plastic, a 20 de litri fiecare, cu produs lichid (posibil combustibil). Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri”, a mai precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, pentru luarea unei alte măsuri preventive. În cauză, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Drumul Judeţean 102K este inclus, alături de alte două artere din zonă, într-un proiect european de modernizare derulat de Consiliul Judeţean Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBărbat implicat într-un accident pe DN1 B, la Valea Călugărească, reţinut de poliţie
Articolul următorBobby Păunescu: „Alegerile în România, controlate de un tip pe față prorus, îl susține pe Kuzmin al Rusiei. Cei din Parlament sunt servitori”