Polițiștii Secției Valea Călugărească au reținut în weekend, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ancheta se referă la o bătaie care a avut loc în weekend. Individul ar fi agresat un bărbat din Mizil care s-a oprit la un magazin din Albești Paleologu, pentru cumpărături. Victima și atacatorul nu se cunoșteau.

Polițiștii relatează că sâmbătă, în jurul orei 4.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că ar fi fost agresat de către o persoană pe care nu o cunoaște.

“Din cercetări a reieșit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din orașul Mizil, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN1B a oprit în dreptul unei unități comerciale, din comuna Albești Paleologu, pentru a-și cumpăra ceva produse alimentare.

În urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat de către un alt bărbat, care ulterior ar fi părăsit incinta unității, fără a se cunoaște direcția de deplasare a acestuia.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, acesta din urmă refuzând să fie transportat la spital”, potrivit informațiilor transmise de IJP Prahova.

Polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Un bărbat de 35 de ani, din Urlați, este suspect în acest caz, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el va fi prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentTransferul elevilor de clasa a IX-a la altă școală, doar în situații medicale deosebite. Un nou regulament de organizare și funcționare al unităților de învățământ
Articolul următorPrahova. Un autoturism scăpat de sub control, a ieșit de pe carosabil, a intrat pe calea ferată Ploiești-Slănic și s-a oprit într-un gard!