Un tânăr aflat sub influența alcoolului s-a oprit cu mașina într-un gard de pe marginea drumului. Șoferul a fost rănit în accident. Evenimentul a avut loc pe str. 1 Mai din Urlați.

“La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 2.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului s-ar fi produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai, din direcția Urlați către Albești Paleologu la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere faptul că acesta a suferit vătămări corporale, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale dar și pentru prelevare de mostre biologice de sânge”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIncident la o nuntă în Valea Doftanei. 29 de invitați au acuzat stări de rău
Articolul următorPrahova. Un șofer beat s-a răsturnat cu microbuzul! Trei adolescente au fost rănite