Polițiștii din Sinaia au fost sesizați ieri după-amiază de către o femeie că un bărbat i-ar fi luat, dintr-o cabină de probă, telefonul mobil al soțului său, ulterior părăsind magazinul în cauză.

Din cercetări s-a stabilit că, în jurul orei 15.30, apelanta, împreună cu soțul ei se aflau la cumpărături într-o societate comercială din stațiune, iar în momentul în care bărbatul a probat două articole vestimentare, și-ar fi lăsat telefonul mobil pe scaunul din cabină.

Cei doi au achitat contravaloarea produselor, ulterior părăsind societatea, moment în care au sesizat lipsa telefonul mobil pe care l-au căutat în respectiva cabină de probă, fără să îl mai găsească.

În mai puțin de 30 de minute, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, din oraș, acesta predând persoanei vătămate telefonul mobil.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Polițiștii prahoveni vă recomandă să manifestați o atenție sporită la bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră când sunteți în centrele comerciale aglomerate, și nu numai!

Nu vă lăsați bunurile nesupravegheate și nu purtați geanta, rucsacul sau borseta deschise!

Vă recomandăm să aveți o conduită preventivă pentru a nu fi victime ale infracțiunilor.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentTraseul autostrăzii Ploiești –Brașov intră în consultare publică!
Articolul următorCopil de câţiva ani, lăsat singur în maşină. Părinţii se duseseră la o casă de pariuri