Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit, duminică, în jurul prânzului, de fratele acestuia, în locuința victimei. Omul a sunat imediat la Poliție.

În același timp, un alt individ le mărturisea oamenilor legii fapta comisă, spunând că a înjunghiat pe cineva.

“La data de 5 martie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploiești se află inconștient în locuință.

Totodată, la sediul Secției nr.3 de Poliție Ploiești s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuința acestuia.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a informat IJP Prahova.

Bărbatul de 60 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de omor calificat.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPercheziţii şi investigaţii, pentru destructurarea grupărilor de criminalitate organizată
Articolul următorMaşinile Google Street View se întorc în România. Vor actualiza imaginile din peste 100 de localități