Un accident mortal s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în zona localității Bănești. Două persoane și-au pierdut viața, iar una a fost grav rănită.

Trei autoturisme au fost implicate într-un groaznic accident, care a avut loc  în noapte de sâmbătă spre duminică, pe DN 1, în zona Bisericii Călătorului din localitatea Bănești,  pe sensul de mers către Ploieşti.

În urma impactului, două persoane și-au pierdut viața, iar  una  a fost grav rănită grav.

Conform primelor informații, se pare că o autoutilitară, în timp ce se deplasa pe sensul către Ploiești, a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite parțial pe partea carosabilă.În urma accidentului, traficul a fost blocat pe sensul către Ploiești și deviat pe un drum la dreapta din DN 1 către Florești.

Conform IJP Prahova, s-a luat această decizie deoarece în zonă sunt montați separatori de sens și nu se putea dirija pe o banda a sensului opus.Conducătorul autoutilitarei este un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sălaj. Cele două persoane decedate, respectiv doi bărbați în vârstă de 32 ani și 36 ani, dar și persoana rănită grav, un tânăr de 23 ani, sunt din Florești.

Conform sursei citate, se pare că victimele au oprit autoturismele pe marginea drumului, întrucât unul dintre ei făcuse pană.

Articolul precedentCinci turiști germani, rătăciți în munții Bucegi. Aceștia au fost salvați | VIDEO
Articolul următorAccident pe DN1A, la Vălenii de Munte. O femeie gravidă în nouă luni, transportată la spital