Accident rutier grav pe DN1B, în orașul prahovean Mizil. Trei autovehicule au fost implicate. Unul dintre autovehiculele implicate în accident este un microbuz plin cu pasageri

Traficul este dirijat pe DN1B, pe raza orașului Mizil, în zona fostei primării, pe sensul de mers Ploiești-Buzău. Cauza: un accident rutier în care sunt implicate trei autovehicule.

Din primele informații, se pare că un autoturism nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în microbuzul care circula, de asemenea, în fața sa (microbuz care efectua transport public de persoane pe ruta Ploiești-Mizil).

Din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală (posibil usoară) a unei femei în vârstă de 57 de ani din jud. Buzău, pasageră în cel de-al doilea autovehicul, anunţă reprezentanţii IJP Prahova.

FOTO cu caracter ilustrativ

Articolul precedentÎncepe minivacanța de Sfânta Maria! Trafic infernal pe DN1, pe Valea Prahovei!
Articolul următorAlunecări de teren pe un drum din zona Sinaia
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.