Ambuteiajele de pe Valea Prahovei sunt vizibile în ajunul Crăciunului, încă la primele ore ale zilei. Poliţia Rutieră anunţă că la Comarnic se circulă în coloană.

Cea mai recentă informare transmisă de centrul InfoTrafic din cadrul IGPR arată că se circulă în coloană, cu valori în creştere mai ales pe sensul de urcare. Explicaţia ar fi legată de faptul că, pe lângă traficul obişnuit din zonă, oricum foarte intens, în această perioadă există şi un număr mare de turişti care au ales să petreacă sărbătorile de iarnă în staţiunile de pe Valea Prahovei.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic s-au intensificat pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se astfel în coloană pe raza localității Comarnic, județul Prahova. În stațiunile montane de pe Valea Prahovei se circulă în condiții de fluență, pe un carosabil uscat, fără precipitații”, se arată în mesajul publicat vineri dimineaţă.

“Recomandăm conducătorilor auto să-și planifice foarte atent traseul pe care urmează să-l parcurgă, luând în considerarea folosirea unor rute alternative, și să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, dacă urmează să circule pe tronsoane acoperite cu zăpadă, gheață sau polei”, a mai transmis centrul InfoTrafic.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedent717 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2 în ultimele 24 de ore
Articolul următorPatru persoane au murit în seara de Ajun. Victimele s-au intoxicat din cauza unui boiler defect