Deputatul Grațiela Gavrilescu a lansat un nou atac dur la adresa președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul partidului a decis excluderea parlamenarului prahovean din partid.

Prin intermediul unei postări postate pe pagina personală de Facebook, Gavrilescu susține că liderului liberalilor și democraților ”a vândut” partidutul celor de la Pro România.

”ALDE A FOST VÂNDUT!
Am avut dreptate:
Calin Popescu Tăriceanu a încheiat predarea ALDE, cu acte în regulă, Partidului Pro România!
A cedat prezidențialele, a desfiintat grupul ALDE de la Senat și, azi, și la Camera Deputaților și… face grup mixt cu acesta.
Ghici ghicitoarea mea: oare din partea căruia dintre cele două partide va fi desemnat liderul?
Probabil că organizațiile județene au primit deja indicații prețioase de pavoazare a sediilor cu noua siglă!
Fiți pregătiți, dragi colegi!
Domnul președinte e foarte nerăbdător și, dacă îl supărați, imediat vă radiază pe motiv de… șobolani, conserve, cozi de topor…
Doamne, ce vremuri trăim!
Felicitări, Pro România!
L-ați făcut în foi de viță pe experimentatul om politic Tăriceanu!
Mulțumim, domnule președinte!
D E M I S I A!!!”, a scris Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

Ba mai mult, Gavrilescu îi solicită demisia președintelui Călin Popescu Tăriceanu, după ce  deputatul ALDE, Marian Cucsa a anunțat faptul că  ALDE Romania nu mai are voie să folosească numele și sigla partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE international.

”ALDE dispare sub privirile admirative ale conducerii…

De 3 luni, ALDE Party a trimis o scrisoare catre ALDE Romania prin care instiinteaza ca ALDE Romania nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului pentru ca nu mai face parte din familia ALDE international.

De cand au primit scrisoarea, cei din conducerea ALDE Romania, au tinut-o ascunsa de membrii de partid si nu au luat nicio masura pentru reglementarea situatiei…

De aici putem trage simpla concluzie ca cei din conducere nu au avut si nu au nici cea mai mica intentie de a tine in viata partidul!

Conform legii electorale, un partid politic poate candida la alegeri daca sigla si denumirea partidului sunt in vigoare cu minim 6 luni inainte de data alegerilor! Astfel, ALDE fiind in prezent intr-o alianta electorala cu Ponta, schimbarea denumirii si siglei, ar afecta candidatura la prezidentiale!

Organizarea unui congres dupa alegerile prezidentiale, pentru schimbarea denumirii partidului, este prea tarzie! Singura varianta va fi ca toti cei care vor sa candideze la alegerile locale, sa o faca din partea Pro Romania!!! Si asa usor si subtil…ALDE va fi rapid inghitit de formatiunea lui Victor Ponta – fapt dorit clar de Ponta! Trist este insa ca actualii membrii ALDE habar nu au despre acest aspect si am considerat de cuviinta sa ii informez.

Modul in care actioneaza actuala conducere a partidului este o bataie de joc la adresa tuturor alesilor locali ALDE si a tuturor membrilor de partid care au investit timp si incredere in acest proiect de suflet si cu multe sperante pentru electoratul liberal.

In sedinta de astazi, 18 septembrie 2019, am ridicat problema mai sus mentionata si cei din conducere au recunoscut faptul ca exista aceasta scrisoare dar nu au propus nici o solutie pentru salvarea proiectului politic!

Tinand cont de tot acest context la care se adauga si managementul defectuos al partidului, solicit demisia de urgenta a intregii conduceri ALDE Romania precum si organizarea unui congres in maxim doua saptamani, pentru schimbarea numelui si siglei partidului”, a scris Marian Cucsa pe pagina sa de Facebook.

 

”Încă o dovadă a trădării și aroganței!
Rușine, domnule Tăriceanu!
ALDE nu e proprietatea dumneavoastră!
D E M I S I A!!!”, a fost comenatariul Grațielei Gavrilescu la postarea colegului său.

 

Articolul precedentUn bărbat din Ploiești și-ar fi dat foc! Zona în care se afla, cuprinsă de incendiu!
Articolul următorControl inopinat al ANFP în Primăria Ploiești