Este alertă în judeţele Prahova şi Buzău după ce tânărul care şi-a înjunghiat părinţii în luna septembrie a evadat de la psihiatrie.

Bărbatul era internat la Spitalul Ojasca din Buzău,  la secția de psihiatrie, fiind luate măsuri de siguranță pentru a nu părăsi unitatea medicală.

Tânărul în vârstă de 23 de ani, care este acuzat de tentativă de omor, a ajuns la spitalul buzoian la începutul lunii decembrie.

Poliția a început căutările pentru prinderea bărbatului, fiind organizate  filtre la Buzău, Berca și Cislău.

Semnalmente:

Bărbat, 23 de ani, înălțime 1,70 m, greutate aproximativ 65 kg, la momentul părăsirii unității spitalicești purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagră.

Poliția Buzău atrage atenția ca persoanele care îl văd să nu se apropie de el și să sune imediat la 112.

Tânărul cu probleme psihice şi-a înjunghiat, pe 14 septembrie, ambii părinţi. Bărbatul şi-a atacat mai întâi mama pe care a lovit-o la mână cu un cuţit. Femeia a scăpat cu viaţă deoarece soţul i-a sărit în ajutor, dar după o luptă cu agresorul, a fost şi el înjunghiat.

Agresorul a fost prins în aceeaşi zi şi a fost internat la psihiatrie.

.

Articolul precedentPrimele condamnări în dosarul #Colectiv! Piedone – 8 ani și 6 luni de închisoare; patronii clubului – 11 ani și 8 luni de închisoare
Articolul următorUPDATE Tânărul din Balta Doamnei care şi-a înjunghiat părinţii a fost găsit mort!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.