La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii Orașului Mizil au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cartierul Teilor, din orașul Mizil are loc un conflict pe stradă, între mai multe persoane.

În baza sesizării au fost efectuate verificări, iar în cartierul indicat a fost identificat un bărbat, care se afla sub într-o stare vădită de ebrietate, relatând polițiștilor că ar fi fost agresat de alți doi bărbați, în fața unei societăți comerciale.
 
Din cercetări a reieșit faptul că, bărbatul de 31 de ani ar fi provocat conflictul, moment în care alți 4 bărbați ar fi aruncat cu pietre în autoturismul acestuia și ar fi exercitat acte de violență asupra lui, fără a fi necesară transportarea la o unitate medicală.

La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea bărbaților, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, fiind conduși la sediul unității, pentru audieri.

Față de cei 5 bărbați s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii orașului Mizil.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBilanț coronavirus 30 septembrie. Peste 12.000 de noi cazuri
Articolul următorPieton accidentat mortal de mașină, joi, pe un drum din Prahova