APDT Prahova a participat în standul României la Târgurile de Turism de la Madrid şi Paris.

Târgul de Turism de la Madrid – FITUR a avut loc în perioada 18-22 ianuarie a.c. iar Târgul de la Paris – Les Thermalies a avut loc în perioada 19-22 ianuarie a.c.

În ziua a două de târg la Madrid, excelenţa sa, Bogdan Gabriel Bologan, Ambasadorul României în Regatul Spaniei, a vizitat standul României fiindu-i prezentate vinurile prahovene în varianta artistică personalizată cu imaginea Castelului Peleş realizată manual.

Programul de weekend la Târgul Internaţional de Turism de la Madrid, FITUR; special pentru public. A fost prezentă multă lume la stand. Printre vizitatori a fost prezent şi Daniel, un clujean care lucrează în IT, acesta a declarat “E cel mai reuţit stând al României din ultimii 20 ani, de când m-am stabilit în Spania”.

Domnul preşedinte APDT Prahova Adrian Voican a declarat următoarele “Şi mie îmi place că e vizibil de departe, şi că am avut noroc cu poziţia lângă restaurant. Toţi care stau la mese se uită la filmele noastre proiectate pe ecranele led mai mari ca alte dăţi ! Desigur, mai sunt multe de făcut pentru promovare, dar suntem în creştere !”

La Paris la Târgul de Turism THERMALIES specializat pe cure balneare şi alte terapii a fost o organizare excepţională Într un loc al Parisului cunoscut în toată lumea – Carrousel du Louvre 8 saloane de prezentare Thalasso France Sources Thermalis Diverse destinaţii Evasion spa Balneotherapie design Anti aging/ Doina Services sânte 300 de specialişti inclusiv din România.

Domnul Dan Creţescu, ghid al Touroperatorului BIBI Incoming, a declarat următoarele:” Pot să vă spun că suntem bine apreciaţi şi pt că natura a fost generoasă cu România: ape termale, ape minerale, nămol etc. Reprezentanţii ministerului chiar şi-au dat toată silinţa să avem un stand frumos.

Standul a fost vizitat de Ministrul Turismului din Franţa televiziunea franceză şi jurnaliştii din domeniu.

În perioada 12-14 februarie are loc Târgul de Turism din Milano, unde APDT Prahova participă în standul României.

APDT Ph este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD, organizaţie de management al destinaţiei, înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT.

APDT Prahova este membru în consiliul director al APDT, membru activ al consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanţă, al grupului de lucru OMD, şi de asemenea membru fondator şi vicepreşedinte FAPT.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAccident dramatic în Prahova: Un tânăr de 18 ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET