Curtea de Apel Ploieşti, Tribunalul Prahova, judecătoriile din Ploieşti, Câmpina şi Sinaia dau acces părţilor implicate în procese la  dosarele lor în format electronic.

Aplicația este funcțională începând cu 1 octombrie, iar informaţiile privind modul de accesare a dosarului electronic sunt publicate pe paginile fiecăreia dintre instanțele respective, de pe portal.just.ro.

“Vă recomandăm ca, în dosarele instanţei, să completaţi şi să trimiteţi Cererea de comunicare documente în format electronic (care cuprinde adresa dvs de e-mail şi numărul de telefon mobil) însoţită de copie CI pentru persoanele care au calitate de parte în dosar sau împuternicire avocaţială/dovada calităţii de reprezentant, pentru a putea beneficia de acces electronic la dosar şi de comunicarea documentelor în format electronic (link-uri prin e-mail şi SMS).

Dosarul electronic poate fi accesat din mesajul e-mail pe care îl veţi primi de la instanţă ori prin paginile de internet caploiesti.ro

Cererea de comunicare în format electronic a documentelor din dosare este disponibilă în format pdf.

Vă puteţi informa despre modul de utilizare a sistemului de comunicare şi acces electronic la dosar, citind aceste instrucţiuni“, a anunțat Curtea de Apel Ploiești.

Articolul precedentUn cioban din Măneciu a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu un cuțit. Oamenii legii, pe urmele agresorului
Articolul următorTensiuni în organizația PNL Breaza!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.