Doi bărbați de 68, respectiv 69 de ani, sunt acuzați de furt calificat. Aceștia ar fi sustras portofelul cu bani și acte din geanta unei femei de 70 de ani, din Apostolache. Fapta a fost comisă în Ploiești, într-un mijloc de transport în comun.

“Polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au identificat doi bărbați cu vârstele de 68, respectiv 69 de ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, primul dintre aceștia fiind reținut. 

În fapt, la data de 11 octombrie a.c., cei doi bărbați ar fi sustras un portofel ce conținea mai multe documente personale, precum și suma de 1.500 de lei, din geanta unei femei în vârstă de 70 de ani, din comuna Apostolache, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Ploiești”, relatează IJP Prahova.

În urma cercetărilor efectuate, cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost identificați, iar față de bărbatul în vârstă de 68 de ani, din județul Ilfov, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

Articolul precedentRestricții de circulație pe DN1, marți și miercuri
Articolul următorAlertă alimentară. PLASTIC într-unul din cele mai vândute alimente la LIDL