Poliţiştii prahoveni fac verificări pentru identificarea mai multor persoane implicate într-o bătaie care a avut loc în mijlocul Drumului Naţional 1, între coloanele de mașini din Buşteni, imagini cu altercaţia fiind postate de un alt şofer.

Poliţia anunţă că niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere.

În imaginile postate duminică pe internet se vede cum patru bărbaţi se bat cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii, o femeie încercând să îi despartă. Cel care a postat imaginile pe un grup de Facebook susţine că filmarea a fost realizată duminică, în cartierul Poiana Ţapului din Buşteni.

„În urma informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul staţiunii Buşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară activităţi în vederea identificării participanţilor, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Prahova.

După apariţia imaginilor în spaţiul public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a anunţat că nu au fost depuse plângeri în urma incidentului, dar că poliţiştii s-au autosesizat.

Foto. Dragoş Ghiţulescu

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentTrenurile pe ruta București-Ploiești-Brașov, blocate în stații din cauza incendiului locomotivei din Brazi
Articolul următorPrahova. Maşină scăpată de sub control, răsturnată în curtea unei case