Astăzi polițiștii bucureșteni au dat publicității un caz în care mai multe femei au fost spionate în baia unei clinici private. În respectiva baie erau montate camere puse în odorizantele de lângă toaletă.

În acest caz principalul suspect cercetat este un bărbat care ar fi soțul uneia dintre administratoarele clinicii.

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Prahova, pentru depistarea unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private.

În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2. Bărbatul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIlfoveancă reţinută de poliţişti după ce a reuşit să fure, de la distanță, bijuterii de aproape 90.000 de lei din judeţul Prahova
Articolul următorPrahova. Autoturism în flăcări pe strada Mihai Bravu din Ploiești