Ministerul Apărării Naționale a organizat, marți, 14 septembrie, ceremonii militare și religioase la Crucea comemorativă a eroilor români căzuți în Primul Război Mondial pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman din Munții Bucegi. Întregul eveniment a fost transmis live pe pagina de Facebook a MApN. 

La ceremoniile organizate de Ministerul Apărării Naționale au fost invitați să participe autorități județene și locale, dar și iubitori ai muntelui și ai istoriei neamului românesc.

„Înălțarea Sfintei Cruci, una dintre cele mai vechi sărbători creștine, aduce aminte de patimile și moartea Mântuitorului pe Golgota, iar 14 septembrie este considerată totodată data care vestește sfârșitul verii și începutul toamnei.

Suntem la Crucea Caraiman unde are loc un un ceremonial militar și religios pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman din Munții Bucegi, la Crucea comemorativă a Eroilor români din Primul Război Mondial”, a precizat MApN pe pagina de Facebook.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentLiviu Dragnea, interviu eveniment, la Realitatea Plus. Secretele care dinamitează scena politică. Jocuri murdare – dezvăluirile care vor lăsa urme adânci. De ce tremură Palatele?
Articolul următorManevra de imagine a lui “SuperCîțu”, spulberată. Ce a transmis șefa CE, Ursula von der Leyen, la solicitarea Realitatea Plus